Borderlands 3 Kopen

Borderlands 3 kopen

Borderlands 3

Borderlands 3 kopen

Gearbox, Epic games en 2k games zijn bezig om een nieuw spel te maken in de game-serie Borderlands: Borderlands 3. Het spel wordt het 5e uit de game-serie en kost rond de 59,99€, de deluxe edition rond de 69,99€ en de super deluxe edition ongeveer 89,99€. Het is al mogelijk om het spel te pre-orderen. Als je Borderlands 2 of the pre-sequel opstart krijg je een scherm te zien waar je uit de 3 edities kunt kiezen.

Waarom Borderlands 3 kopen

Er is keuze om tussen 4 karakters te kiezen: Moze the Gunner, Amara the Siren, Fl4k the beastmaster en Zane the operative.
(Hier de trailer https://youtu.be/R4tL5JY49cw )

Elke borderlands heeft fabrikanten van wapens. Met in Borderlands 3 een paar nieuwe en oudere: Jakobs, Atlas, Tediore, Hyperion, Dahl, Vladof, Torgue, maliwan, en COV (children of the vault). Met al die die fabrikanten zijn er in totaal een biljoen wapens.

Ook zijn er een paar oude Vault Hunters uit de vorige games teruggekomen: Lilith, Maya, Mordecai, Brick en Zer0. Ook andere karakters komen terug: Marcus, Tiny Tina (nu gewoon Tina) Ellie, Sir Hammerlock, Claptrap en Moxxi met nu een hele grote bar.

Er is ook een ruimteschip (Sanctuary 3), dat ruimteschip is jouw basis waarin dus Moxxi’s bar zit, Crazy Earls Black Market met ook een eigen kamer waarbij je wapens kan ophangen. Er is een DLC voor iedereen die Borderlands 2 heeft die het verhaal verder vertelt vanaf Tales Of The Borderlands, het is eigenlijk een bruggetje naar Borderlands 3.

Het spel heeft ook nieuwe functies bijvoorbeeld als je een Melee attack doet tegen een barrel vliegt die barrel vooruit waarbij je hem in de lucht kan laten ontploffen. Elke wapen heeft een andere ability bijvoorbeeld: Maliwan kan tussen Elementen switchen .

Wil je Borderlands 3 Kopen?

Koop Borderlands 3 hier bij Bol.com

Borderlands 3 kopen