Gaming headset kopen

Razer gaming headset kopen

De Razer Kraken X is een van de goedkopere high-end gaming headsets, hij is van extreem goed kwaliteit en heeft mooi geluid. Je kan hem gebruiken op alle platformen. Hij heeft 7.1 surround sound waarbij je precies kan horen waar alle enemies zitten in bijvoorbeeld in een potje Cs:Go of Call of Duty. Ook is de headset handig om muziek te luisteren of online meetings. De headset heeft een 3.5 mm aansluiting en er zit ook een kabel bij waarmee je hem ook kan aansluiten op PC. De headset heeft een goede kwaliteit wat je van Razer kan verwachten. Razer staat erom bekent dat ze producten leveren van een goede kwaliteit, en daar is deze headset een goed voorbeeld van.

Koop hem hier!

Pro gaming headset kopen

De Astro A50 is misschien wel de beste gaming headset op de markt. Je kan het geluid volledig tuned, hij is draadloos, en heeft dolby’s surround sound. De levensduur van deze headset is 15+ uur en heeft een Oplader erbij zitten. Ook kan je er een modkit bij kopen, hiermee kan je de hoofdband of oorkussen upgraden. Met deze headset heb je dus een extreem voordeel in je game. Ook al kost hij 250$ ,dan nog blijft het een goede koop want het is misschien wel de beste headset die je ooit gaat kopen.

Koop hem hier!

Low end gaming headset kopen

Turtle Beach staat erom bekend dat ze goedkope headsets maken van goede kwaliteit. Deze Headset is te gebruiken op alle consoles. Alleen voor PC heb je een splitterkabel nodig. Deze headset heeft een microfoon en goed geluid. Deze headset is perfect voor de beginnende gamer, ook kan je de microfoon eraf halen en je kan ook het volume regelen op de headset zelf

Koop hem hier!