KGC Fortnite Clan

Onze internationale Site: 

Wij hebben onze eigen internationale Clan Site: Killz.org!

KGC Fortnite clan (English)

De mensen van Killz hadden vroeger een gaming clan genaamd: "DaPro" (Dutch Angels Pro). Onder leiding van Celectra. Celectra zijn zoon heeft de clan weer overgenomen in een nieuw jasje: "KGC" aka. Killz Gaming Community. Deze clan domineert cash-cups en clan-wars, ook geven wij spelers die hier nog niet aan toe zijn een kans om beter te worden dan dat ze nu zijn. Dus als je de volgende MEMBER wilt worden van de clan. JOIN ONZE DISCORD.

Hoe join je de clan

  1. Join onze Discord!
  2. Stuur de Recruiters of de Owners een bericht in #clan-tryouts of stuur een video in #rc-submissions
  3. De Owners of Recruiters zullen een 1v1 met je doen en kijken of je "clan-waardig bent"
  4. De Recruiters zullen de Owners een bericht sturen en daarbij overleggen wij of je in de clan mag
  5. Je kan in 2 groepen zitten:"Generic KGC members" en "E-sport KGC members" Als je in het E-sport team zit dan ben je het beste van het beste, met deze rank zal je vooraan komen met clanwars enz. maar als je in het Generic team zit ben je vooral een member voor de lol, je zit nogsteeds in de clan maar bent nog niet op het E-sport niveau.

  1. Je moet goed zijn in fortnite
  2. Je moet Engels kunnen praten
  3. Je mag niet "toxic" zijn
  4. Je moet in "EU", "NAE" of NAW servers spelen.

Om de clan te joinen hoef je geen "content creator" zijn, als je dit bent zou dat wel goed zijn voor de clan!

Discord
Fortnite Clan

Oorsprong van de clan

De oorsprong van Killz Gaming community is de "DaPro" warrock clan. Deze clan was een van de beste warrock clans ooit! Ook speelden wij Fifa en veel meer andere games.. Maar nu is de clan terug op Fortnite. De 2e generatie brengt de oude DaPro clan weer tot leven met een nieuw spel! Dus hou je van online chillen, een potje gezellig gamen of een potje te "tryharden?" in teamverband? Dan is deze clan echt wat voor jou.

Fortnite Clanwars & Cashcups

Als je al in een andere clan zit dan kan je ook clanwars tegen ons doen, stuur mij (KGC CelectraYT#6939) op discord een DM en join de discord

Je kan ook met onze members spelen zonder dat je de clan joint. Join de discord en vraag in een bepaald game channel of iemand wilt spelen.