Valorant, wat is het en hoe krijg je het!?

Wat is Valorant?

 

Riot games heeft een nieuw spel uitgebracht genaamd: Valorant, het spel is een First-Person-Shooter dat in de Zomer uitkomt.
Het spel is een mix van Counter-Strike:Global Offense/Warrock, League of Legends met de graphics style van Overwatch.

Je speelt als een champion met 4 verschillende abilities net zoals league of legends, een van deze abilities is je ultimate en is exteem goed. Aan het begin van elke ronde kan je wapens en die abilities kopen. Als je bij het aanvallers team zit dan heeft 1 persoon in jou team de “spike” dit is net de bomb van Cs:Go en moet je “planten” bij een site, het verdedigende team moet dit tegenhouden en de “spike” defusen, je kan ook een ronde winnen door elke vijand te killen als team.

 

Valorant closed Beta krijgen

 

Hoe krijg je Valorant?

Valorant is nu nog in de Closed-Beta maar je kan het al krijgen door “twitch drops”.
Om deze Twitch drop te krijgen moet je je Twitch account koppelen met je Riot Games account. Als je deze nog niet hebt maak hem dan via de Riot Games site.
Als je dit hebt gedaan moet je een Valorant Stream bekijken waarvan de drops aan staan, als dit zo is dan kan je Twitch muten en iets anders doen terwijl je Twitch open staat.
Als je dit hebt gedaan krijg je uiteindelijk een drop bij notifications, en als dit gebeurt kan je het spel downloaden via Riot Games! Er zijn mensen die na 30 uur nog steeds niks hebben gehad, maar meestal krijg je het al rond 4 uurtjes, zelf kreeg ik het in 2 uurtjes.

 

Valorant Clan

Bij killz hebben wij dus ook een eigen clan, dit is een Fortnite clan maar we gaan ook uitbreiden naar Valorant! Join onze discord! en je weet dan als eerste wanneer de clan uitbreid!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *